Primeur!

Bijna iedereen op aarde functioneert op een suboptimaal niveau door de effecten van het milieu en uw leefomgeving. Bewerkte voedingsmiddelen, een lage inname van voedingsstoffen, giftige stoffen en chemicaliën en elektromagnetische velden zijn allemaal invloeden die verantwoordelijk kunnen zijn voor een verstoring van de normale dagelijkse functies in het lichaam. Dit kan worden weerspiegeld in een laag energie niveau, slecht slapen, een zwak immuunsysteem, slechte concentratie, prikkelbaarheid, vage pijntjes, overgevoeligheid en bijvoorbeeld traag herstel.

Hoe werkt een haaranalyse?

Haren bestaan uit vezels, die opgebouwd worden vanuit de haarwortel. Dit is het levende deel van een haar. Haarwortels kenmerken zich door een hoge stofwisseling en behoren tot de meest stofwisselingsrijke weefsels. Via de haarwortel zijn de haren aangesloten op de bloedsomloop en worden continue gevoed met voedingsstoffen. Er bestaat ook een intensieve uitwisseling met stoffen uit de lymfe- en weefselvloeistof. Deze uitwisseling zorgt voor een afspiegeling in de haar van de concentraties van de essentiële elementen en van de zware metalen die in de weefsels aanwezig zijn.

Door de geringe groeisnelheid van haren, ongeveer 1 cm per maand, is de opname zeer goed van de spoorelementen die in het lichaam in zeer kleine concentraties voorkomen.

Een haar sample wordt voor een meting van de hoofdhuid afgenomen en ter plekke geanalyseerd. Deze gegevens worden naar het technologiecentrum in Hamburg, Duitsland verstuurd. Hier worden de resultaten door een computer met een speciaal programma verwerkt.

Met deze analyse kunnen wij achterhalen om welke specifieke voedingsstoffen jouw lichaam vraagt en waar je mogelijk gevoelig voor bent. Deze analyse geeft ook inzicht in hoe je reageert op andere omgevingsinvloeden, zoals straling, toxines en micro-organismes. De uitslag wordt verwerkt in begrijpelijke grafieken en tabellen, in jouw eigen op maat gemaakte rapport. Je krijgt ook een overzicht van een 90 dagen stappen plan, waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

Na deze haaranalyse weet je:

Wat je wel kunt eten en welke voedingsmiddelen je beter kunt laten staan.

Van welke voedingsstoffen je de inname mag verhogen, zoals vitaminen, mineralen, sporenelementen, antioxidanten, vetzuren en aminozuren

Voor welke omgevingsinvloeden je extra gevoelig bent. Bijvoorbeeld straling, toxines, zware metalen en micro-organismen (schimmels, virussen, bacteriën)

Welke concrete stappen je kunt zetten om je algehele gezondheid te verbeteren.

Het haaranalyse-apparaat voldoet aan belangrijke veiligheidsaspecten en certificering, zoals CE, FCC en ETL.

Afspraak maken voor een haaranalyse

Interesse gewekt? Maak dan nu een afspraak!

cindygodfriedt@me.com

Prijs voor een epigenetische haaranalyse inclusief volledig full color pdf rapport, investering: 120 Euro, inclusief 21% BTW.

voorbeeldrapport-haaranalyse