Even voorstellen

Mijn naam is Cindy Godfriedt, geboren en getogen in Midwoud. Momenteel woon ik met veel plezier in het historische hart van Hoorn, samen met mijn zoon en onze hond. Ik kan heel erg genieten van deze omgeving, van lange wandelingen langs het water met onze hond en uitkijken over het Markermeer. Elke dag weer een prachtig uitzicht.

Ik word blij van buiten in de natuur zijn. Daarom ben ik met een aantal mensen een werkgroep gestart om de mogelijkheid te onderzoeken 'anders te wonen' in Hoorn. Kleiner wonen, maar met meer ruimte om het huis waar we zelf oa groenten kunnen verbouwen. Zelfvoorzienend leven.

Ik help graag

Met mijn hooggevoeligheid heb ik me altijd bekommerd om mensen die net een beetje buiten de samenleving vielen of een beperking hebben. Ik hielp altijd graag. Zo heb ik bijvoorbeeld gewerkt in een crisisopvangcentrum voor jongeren. Het helpen doe ik nog steeds graag, tegenwoordig doe ik dat door het geven van voedingsadviezen. Ik zie mensen graag als geheel, niet alleen lichaam of alleen geest. Dat is ook wat ik toepas in mijn werk. Ten eerste door mensen bewust te maken van wat voeding kan betekenen voor hun gezondheid. Ten tweede door de toepassing van Access Consciousness. Ik geniet ervan als ik mensen vooruit zie gaan en gun ze dat ook echt.

Helende kracht van voeding

Zelf kwam ik in aanraking met de helende kracht van voeding toen ik eerst te maken kreeg met hypoglykemie en later de groeistoornis Osgood Schlatter. Toen ik na een lange weg bij een natuurgeneeskundige terecht kwam, die een bloedanalyse deed en naar aanleiding daarvan een voedingsadvies gaf, ging ik met sprongen vooruit. Dat is me altijd bijgebleven. Ik heb sindsdien altijd op voeding gelet. Een studie orthomoleculaire voedingsleer met daarbij de medische- en psychosociale basisvakken was voor mij een logische stap. Nu een aantal jaar later merk ik dat ik mij vooral toe wil spitsen op kinderen/ jongeren met autisme. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de symptomen van autisme met voeding en eventueel suppletie positief zijn te beïnvloeden.

Partner 'van' autisme en Burn out

Jarenlang heb ik samengeleefd met een partner met autisme. Ik heb veel van mijn partner gehouden, maar autisme betekent vaak voor de partner o.a.: eenzaamheid, communicatie 'stoornissen' hebben, het gevoel hebben er alleen voor te staan, niet begrepen worden in je gevoel. Toen ik te maken kreeg met een burn-out kon ik de theorie uit de orthomoleculaire voedingsleer waar ik toen mee bezig was op mezelf gaan ‘uitproberen’. Ik merkte dat ik er met alleen maar praten niet kwam, en toen ik met voeding mijn uitgeputte systeem ging ondersteunen voelde ik me weer stukken beter. Access consciousness heeft me op psychisch niveau veel ontspanning en inzicht gebracht.

Door mijn eigen ervaring en het werken met mensen met een verstandelijke beperking en autisme, denk ik daar het meeste te kunnen betekenen en helpen.

 

Ik help jou, of je kind graag weer op weg naar een gezonder en gelukkig leven!