Ervaringen

Ervaringen met o.a. de epigenetische haaranalyse

09-06-2017

Hallo,ik ben een man van 41 en Cindy is een vriendin van mn moeder.Ik hoorde dat ze voedingsdeskundige is en aangezien ik al vele jaren problemen met mn gezondheid had was het nog maar een klein stapje naar een afspraak.
 
 
Cindy is een hele hartelijke warme vrouw die er de tijd voor neemt en echt naar je luisterd!Aangezien ik al jaren bij doktoren het gevoel kreeg van 'daar heb je hem weer' was dat erg aangenaam.
 
De haaranalyse brengt in kaart wat ik aan essentiële voeding miste in mn lijf en wat voor voedingsmiddelen bij mij meer schade aanricht dan goed deed.
Dus mijn levenskwaliteit is enorm verhoogd doordat ik veel meer energie heb en minder pijn in mn lijf
 
De resultaten zijn heel erg goed te noemen omdat ik me een stuk beter voel en dus mijn leven weer kan leven met veel minder pijn en méér energie.
 
Ik zou het zeker iedereen aanraden om een haaranalyse te doen.
Zeker als je al langer met klachten rond loopt.
 
Cindy is een rustige en vooral deskundige vrouw die er alles aan zal doen om je te helpen en ervoor te zorgen dat je je beter voelt als je bij haar de deur uit loopt!

08-05-2017

Cindy ken ik al jaren en daardoor kon ik van dichtbij ervaren hoe zij zich steeds meer ging verdiepen in haar zoektocht naar een Gezonder Leven. Omdat ik persoonlijk best veel problemen heb op gezondheidsgebied deelde ze vaak met mij haar ervaringen. Zo hoorde ik als een van de eersten over de 'haaranalyse" en in een later stadium ook over "Access bars".
 
Bij Cindy vind ik een aandachtig luisterend oor. Verder stelt ze zich deskundig, warm en betrokken op en richt ze zich op mijn persoonlijke situatie om samen te kijken waar winst te behalen valt.
 
De haaranalyse heeft me veel inzichten gegeven wat de juiste voeding voor mij kan betekenen. Opvliegers en gewrichtspijn behoren voor mij nu tot het verleden. 
Ik heb me steeds gericht op de belangrijkste optimalisatie punten: welke voeding ik voorlopig beter niet kon eten en welk voedsel mij het beste kon ondersteunen. Ik heb me gericht op producten die ik graag eet en die ik makkelijk kan toevoegen zoals knoflook, ui en zaden. Het stappenplan heb ik dus niet gevolgd maar heb me meteen op de gehele welzijnsadviezen gericht.
 
Ik heb al velen mensen met gezondheidsklachten de tip gegeven om een 'haar analyse" te laten doen. Ze vinden het vaak moeilijk te geloven dat het meer informatie oplevert als een bloedonderzoek. Daarna volgt meestal vrij snel de vraag naar de kosten en vinden ze 120,- veel geld.  Als ik vooraf had geweten wat deze haaranalyse me zou opleveren had ik ook het dubbele er graag voor betaald. 
 
De "Access bars" behandelingen hebben er in ieder geval voor gezorgd dat ik beter slaap waardoor ik nu weer de energie heb om te kunnen werken EN van mijn prive leven te genieten.

 

30-04-2017
Ik, vrouw woonachtig in Hoorn, ben bij praktijk Gezonder Gelukkig terechtgekomen via facebook. 

Het contact met Cindy is vertrouwd, prettig en rustig Ook heeft Cindy tijd voor je vragen en ze heeft veel kennis over voeding . Ik heb veel van haar geleerd en heeft mij zeer goed geholpen met mijn klachten

De haaranalyse heeft voor mij veel duidelijk gemaakt.  Ik ben veel bewuster geworden met wat ik eet en wat producten met mijn lichaam doen.  

De resultaten van het stappenplan wat bij de haaranalyse hoort, vind ik verbluffend goed. Zeker als je weet dat ik al een aantal jaren rondloop met klachten waar niemand een antwoord op had. Ik heb zelfs een kleine operatie ondergaan en de farmaceutische industrie herkent het wel maar heeft er geen antwoord op. Dus  moet je er maar mee leren leven.
Door de haaranalyse wordt duidelijk waar je lichaam last van heeft. Bijvoorbeeld straling in en om je huis en door bepaalde soorten "verboden" voedsel tijdelijk te mijden begint je lichaam langzaam aan te resetten en worden, in mijn geval, de lymfe banen weer geactiveerd en gaan ze weer het werk doen waarvoor ze gemaakt zijn. Na de drie maanden eet ik nog steeds volgens het voedingsschema maar voeg 2x in de week "verboden" voedsel toe. Ik vindt het resultaat zeer goed wat ik na 4 maanden bereikt heb met deze simpele methode. Ik blijf hier zeker mee door gaan

Ik heb de haaranalyse al aan een aantal mensen aangeraden en weet van 1 persoon dat die hier ook al goede resultaten mee bereikt heeft

De deskundigheid van Cindy beoordeel ik met ruim voldoende.